Utkast: Juli 15, 2011

Man kan tro att det är PMSen som spökar. Jag gråter för ingenting, och mina ögon är redan blodsprängda på grund av tröttheten. Men idag överrumplar alla känslor mig gång på gång. Som idag:

Jag & Lizza på Loge Haven, precis som förr. Så många dagar, kvällar och nätter vi har spenderat på det där stället. Med kaffe, varm choklad och en påse lösgodis. Så, så många gånger sen vi flyttade hit nästan samtidigt 2005. Hur vi har förändrats så extremt mycket sedan dess. Vi pratade, skrattade och skämtade. Diskuterade framtiden, spekulerade om vad som kommer härnäst. Och så kommer tanken att det är sista gången på länge vi sitter där.

Och sen: Jag & Rosie, med huvudena tätt ihop där vi ligger i parken. Vi pratar om hennes dejtande, asgarvar åt killar och deras beteenden. Pratar jobb och ex och undgår så gott vi kan att prata om framtiden. För "Bill & Bill" kommer inte bli detsamma när vi är hundra mil ifrån varandra.

Fredrik Backman, en ny-gammal favorit!

Jag började läsa Fredrik Backmans blogg när han skrev för Veckorevyn och skulle gifta sig.

Så gifte han sig och började blogga här istället, han skulle bli pappa och mamma- och pappabloggar intresserade mig inte för fem öre under den tiden - hur underhållande han än skriver.

Nu bloggar han för Café, och jag funderar starkt på att läsa alla tre bloggarna from scratch.

Så bra tycker jag alltså att han är... Så; Med tanke på mitt ganska tafatta bloggande så kan ni ju kanske göra samma sak?

Att fyra korta rader kan få en att garva - inte många som lyckas med den:

Själv lutar jag åt

Fredrik Backman

Född 1981

DU kan va död!


(Angående vad man vill ska stå på ens gravsten...)


RSS 2.0